Boven de wolken

Order your print here!

ALL PROCEEDS GO TO CHARITY ( VZW BOVEN DE WOLKEN)

A3 Digital Print on paper. Signed by Flipka.

De eindejaarsperiode is in aantocht waarin we traditie-getrouw extra stilstaan bij het belang van anderen in onze omgeving en waarbij we allemaal uitkijken naar het samenkomen met familie en vrienden.
Ongeacht dat ik geen traditie-fan ben, vind ik het wel belangrijk om anderen te steunen. Ik koos VZW “Boven de Wolken” uit als goede doel om een bijdrage te kunnen leveren. Waarom? Omdat er niets dichter bij je hart ligt dan je kind. Het is in mijn ogen bewonderenswaardig wat zij doen voor gezinnen wiens grootste en mooiste liefde een sterretje werd. Ik steun dan ook met mijn volledige hart deze organisatie omdat zij erin slagen als steun en lichtpunt op te treden voor ouders. Het vastleggen van hun mooiste sterretje voor altijd op beeld…. Een mooie tastbare herrinering die voor altijd gekoesterd wordt.
Bekijk zeker eens hun verhaal www.bovendewolken.be
Voor het maken van deze digitale tekening hield ik de ouders in gedachte die dit onwezenlijke moeten doorstaan, maar ook die dappere vrijwilligers van de VZW die er alles aan doen om het sterretje waardig een mooie plaats te geven aan de sterrenhemel.
Voor wie FLIPKA al even kent of volgt weet dat ik niet de man ben om mijn kunst te romantiseren of mooier te praten… maar deze is mss wel het gevoeligste werk dat ik tot nu toe maakte. Hope you enjoy!!
De opbrengst van deze prints gaat integraal naar VZW BOVEN DE WOLKEN!

Fill out the form below and transfer the money to BE79 1325 4679 7933.

Please mention your name in the transfer details.

Price per print= 25€ ( The Netherlands 4€, other countries: send a mail to Flip@flipka.be for more info).

Shipment can take up to 10 days.

Boven de wolken